Inschrijving Evenementen

UiTPAS-wedstrijd: win een duoticket voor het Courtisane Festival


Op 29 maart gaat de 22ste editie van het Courtisane Festival van start. Check het programma en koop je tickets online via www.courtisane.be. Tickets met kansentarief kan je ook aankopen in de UiTWinkel.
Courtisane nodigt telkens twee duo’s uit voor deze films:

- donderdag 30 maart - 20:00 - Minard
Selectie 4: Fairuz & El Moïz Ghammam, Lisa & Clara Spilliaert
Dit programma is een dubbele ‘double bill’ met werk van zus en broer Fairuz & El Moïz Ghammam, en de zussen Lisa & Clara Spilliaert. Aftastende zoektochten in de complexe ruimtes die zich bevinden tussen verschillende culturen en verschillende generaties. De eindgeneriek van de laatste film wordt door Lisa Spilliaert indrukwekkend live gerapt!
- vrijdag 31 maart - 20:00 - Minard
Selectie 8: Maryam Tafakory, Forugh Farrokhzad
Dit programma is opgebouwd rond het werk van de Iraanse Maryam Tafakory. Het eerste werk is een live reading / performance / projectie. Ze verandert dit werk fundamenteel voor elke presentatie. De laatste film is het prachtige The House is Black uit 1963, de enige film van de Iraanse dichteres Forugh Farrokhzad. Na de films volgt een gesprek van Maryam Tafakory met Mahdieh Fahimi. Uiteraard zal dit programma de sterke emoties van Woman Life Freedom oproepen.
- zondag 2 april - 15:30 - Sphinx Cinema
Selectie 16: Collectif Faire-Part, Raoul Peck
In dit programma twee mooie maar confronterende korte films van het Belgisch/Congolese Collectif Faire-Part en een beroemde oudere documentaire uit 1991 van Raoul Peck over de moord op Lumumba.

Waag je kans en geef je keuze door via dit formulier.
De winnaars worden op dinsdag 21 maart geloot en ontvangen bericht van UiTPAS.


Wie?

Houders van een UiTPAS.


Prijs

Gratis