Inschrijving Evenementen

Workshop - "Vis eens uit een andere vijver - Refu Interim"


Refu Interim is geen écht interimkantoor. We zoeken vrijwilligerswerk voor mensen die nieuw zijn in België. Vrijwilligerswerk is een laagdrempelige manier om talenten in te zetten en tonen, ervaring opdoen, netwerk verruimen, Nederlands te oefenen..
Als bruggenbouwer bereiden we niet alleen onze vrijwilligers, maar ook de organisaties waar deze vrijwilligers terechtkomen zo goed mogelijk voor op een samenwerking. Dankzij de ervaring en de vele verhalen die uit onze werking voortvloeien, verworven we de afgelopen jaren heel wat expertise in diversiteit en inclusie. Met als echte ervaringsdeskundigen en experten ter zake onze vrijwilligers zelf!
Deze workshop, ontwikkeld door- en samen mét onze vrijwilligers, houdt een spiegel voor. Door samen te werken met mensen die zelf de drempels ervaren, leer je wat inclusie écht betekent. Want inclusie is geen rocket science. Het gaat over (leren) werken met mensen, in al hun veelzijdigheid.
En omdat wij met Refu Interim dagelijks merken hoe humor verbindt, mag er tijdens de workshop zeker ook gelachen worden!
Je keert na afloop terug terug met een heleboel concrete, direct te implementeren tips & tricks om je vrijwilligerswerking inclusiever en diverser uit te bouwen!"


Wie?

Deze opleiding is bedoeld voor vrijwilligerscoaches, die actief zijn bij een Gentse vrijwilligersorganisatie


Prijs

Gratis

Schrijf nu in