Inschrijving Evenementen

Kiezen voor talent binnen vrijwilligerswerk – een lezing door Luk Dewulf


Mijn vrijwilligerscoach kiest voor mijn talent. Gelukkige vrijwilligers én tegelijk schitterende engagementen. Dat is de focus van de lezing van Luk Dewulf. Hij vertrekt daarvoor vanuit talent. Maar wat is talent? Hoe ontdek je het? Hoe ontwikkel je het? Wat doe je met de dingen waar je echt niet goed in bent? Op die vragen en meer krijg je tijdens deze lezing een antwoord.


Het wordt een boeiend verhaal met veel concrete voorbeelden en illustraties. Deze lezing richt zich zowel tot vrijwilligers als organisaties. Vanuit beide standpunten is het namelijk interessant om te weten hoe je je talenten vindt en er het meeste uit haalt.
Luk Dewulf is een veelgevraagd spreker in binnen-en buitenland. De meeste lezingen vertrekken vanuit zijn boeken over talent en burn-out. Hij studeerde Pedagogische Wetenschappen en is een pionier van het talent-denken in België en Nederland. Zijn boek ‘Ik kies voor mijn talent’ is al toe aan zijn 26e druk en zijn ideeën zijn wijd verspreid in het onderwijs en in het bedrijfsleven.


Wie?

Zowel vrijwilligers als vrijwilligerscoaches/verantwoordelijken van Gentse organisaties/diensten zijn welkom.


Prijs

Gratis

Schrijf nu in